Но нахалството е останало защитена територия. А не е ли нахалство,

...
Но нахалството е останало защитена територия. А не е ли нахалство,
Коментари Харесай

Нахалството на един народ. Заради едни павета и заради един грабеж

Но нахалството е останало " предпазена " територия.

 

А не е ли безсрамие, откакто през днешния ден се твърди, че не е имало никакво турско иго, а миролюбиво османско наличие, лудите глави, революционерите ни, да бунят народа, да излизат в Балкана и да мрат за някаква си независимост. И главите на прът, естествено. Вместо да се заловен с политика, да целуват задници в Цариград и да си броят жълтиците. Но те не - ще се бием за жанр и татковина. Като гледа човек какво съставляват страната и обществото ни в днешно време, за кого и защо тъкмо са дали живота си?

 

Но да оставим историята.

 

Днес ситуацията е напряко нетърпимо. Ако можело Борисов повече да не помирисва власт. Много крадял. Не е ли безсрамно, да избереш Али Баба за министър председател и след това да недоволстваш, че страната е ограбена. Каква да е?

Доста невъзпитано е също, да му се търси сметка за подарените 3 милиарда на Путин по линия на газовия поток, дето минава през нас, без да ни дава грам газ. Той го направи пред очите ви бе, хора, а вие мълчахте и тичахте след джипката да докопате петдесетолевката, метната през прозореца…

 

Бил ви излъгал и за автомагистралите, от които гепил десетки милиони. Това не е даже безсрамие, а висша безочливост! Гласувахте за него, дадохте парите на страната в ръчичките му и той ги използва както куче нежна пържолка.

 

От няколко дни наглеци вият в обществените мрежи като чакали, че жълтите павета пред Народното събрание били поставени на кестерме. А ремонтът, видите ли, коствал 15 или 19 милиона. От фирмата-изпълнител „ Трейс Груп “ културно и професионално ви обясниха, че всичко е направено акуратно, само че водачите употребили спирачки и това оказвало напън върху клетите павета, които от напън се размествали. Същото споделят и служители на кметицата Данчето Фандъкова. На тях ли да имаме вяра или на черногледи кисели неудачници, на които им е крив светът? Стига сте се заяждали с общината и частните почтени строители, които вършат всичко, с цел да трансфорат София в Рим, както бе заречен преди време основният проектант Здравко Здравков. Няма да ползвате спирачки и всичко ще е ОК.

 

Знам, мислите, че осмивам или че се майтапя. Лъжете се: това е действителността.

 

Друг е въпросът, че избирате простаци и некадърници за политици и управници; траете си, когато пред очите ви се въртят далавери за милиарди, разграбва се държавата; не реагирате на операциите и лъжите, с които ви заливат управленци-айдуци и най-после пискате: „ Ама за какво по този начин? “.

 

Защото вие сте си отговорни, само че не желаете да поемете отговорност за глупавите си решения и персоналните ви зависимости. Защото сте дребни душици, които надигат глас, единствено когато бъдат наранени персоналните им ползи. Освен това не ви пука за страната – в случай че ви пукаше, нямаше да мълчите като риби и да охкате единствено като ви настъпят по мазола или децата ви се тряснат в крайпътно дърво пияни или дрогирани.

 

Правите всичко допустимо да сте зле, а сетне желаете Борисов или някой различен да го отнесе поради нелепостта ви да давате власт на идиоти и бандити.

 

Нахален народ.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР